10 Mayıs 2012 Perşembe

Gecelik


Geceleri ayılı, böcekli yünlü pijamaları mı tercih edersiniz yoksa teninizi ikinci bir ten gibi saran saten ya da ipeklilerden mi hoşlanırsınız? Hangi seçenek size uygun bilemiyoruz ama iki çeşidin de inanılmaz alternatifleri var.

Günümüz koşulları, çalışma hayatının yoğunluğu , kadınların yaşam şartlarını ve alışkanlıklarını değiştiriyor.Bu alışkanlıkların değişimi, ev hayatına ve ev içinde giyilen kıyafetlere de yansıyor. işten eve döndüğümüzde çoğu zaman yemek yapmaya, hatta kolumuzu kaldırmaya bile halimiz olmuyor. Bunlar yetmezmiş gibi bir de eşimize ya da sevgilimize güzel görünmek için de çaba harcamak zorunda kalabiliyoruz.


   İşte tüm bunlardan yola çıktığını düşündüğümüz giyim sektörü de iç giyimin yanı sıra artık ev içi giyimini de bir sektör haline getirdi. Böylece biz de çeşit çeşit renk ve desende gecelik pijama çeşitleriyle şık bir görünüme ve rahatlığa kavuştuk.

Pek çok kadın giydiğinin bir başkasında olmasından hiç hoşlanmaz. Ancak kimileri bunu ya kabul eder, kimileri ise giydiğinin aynısını başkasında görmemek için özel kıyafetleri tercih eder.

Akşamları rahatlamak, uykuda geçen süreyi ise vücudun dinlenme saati olarak düşünürsek ipek kumaşlar ve özel tasarımlarla el yapımı gecelik ve sabahlıkların önemini daha iyi anlarız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder