14 Ocak 2015 Çarşamba

Mikro üzeri baskı


 İç giyim dünyasında yer alan ürünler her gün daha farklılaşmaktadır. Farklı kumaşlardan farklı renklerde ve desenlerde birçok ürün üretilmektedir. Seçim yelpazesi geniş olduğu içinde insanlar artık kendi zevklerine göre ürünleri kolaylıkla bulabilme şansına sahiptirler. Ayrıca artık insanlar arasında fantezi ürünlerde bir hayli modadır. Bu nedenle de iç giyimde de fantezi ürünler sıkça tercih edilmektedir.


                Mikro kumaş birçok alanda kullanılmaktadır. İstenilen kalınlıkta ve renkte üretilebilmesi nedeniyle birçok insanın ve firmanın tercihidir. Ayrıca üzerine kolay baskı yapılması da kullanım alanlarını arttıran etkenlerdendir. İç giyim dünyasında da sıkça kullanılan bu kumaş artık gecelik dünyasında bayanlar arasında en çok tercih edilen kumaşlardan biri haline gelmiştir.

13 Ocak 2015 Salı

Kolluklu deri iç çamaşır

             


   Karı kocanın birbirlerine karşı sorumlulukları vardır ve bu sorumluluklar her ikisinin de birbirine yapması geren yükümlülükler içermektedir. Kadınların yapması gereken sorumlulukların başında kocasına veya partnerine karşı çekici olmalı ve onun erkeksi özelliklerini dışarı vurmasına yardımcı olmalıdır. Bu konuda çekici giyinerek erkeğini tahrik etmelidir. Yatak odasında bunu seksi iç çamaşırlar giyerek kolayca başarabilir. İç çamaşırları seçerken rengine önem vermelidir. Bu iç çamaşırı tam çekici olmak isteyen kadınlar için tasarlanmıştır. Altın rengi ile erkeklerin testosteron salgılamasını hızlandırır. Deri saten kumaşıyla vücudun kıvrımlarını ortaya çıkarır ve esneme yapmayan kumaş özelliği ile bu özelliğini çok uzun yıllar kaybetmez. Kalitesiz çamaşırlar gibi günübirlik giyim için değildir.

Dantel etek çamaşır
                Günümüzde bayanlar fantezi çamaşırlar konusunda çok fazla bilinçlenmiştir. Eskiden fantezi ürünler pek fazla kullanılmazdı. Bu durum eşlerin yataktaki performanslarını ve birbirlerine karşı olan arzularını günden güne azaltırdı. Uzmanlar bu konuda çiftleri uyardıktan sonra bu durum çok hızlı değişti ve fantezi ürünlere ağırlık verildi. Erkekler fantezi ürünlerde en çok mini etek tarzı çamaşırları sevmektedir. Çünkü kalçaları ve beli sardığı için kadınların kadınsı hatlarını belirgin hale getirir bu durumda erkekleri etkiler. Bu ürün turkuaz rengi mini etek tarzı üretilmiştir. Oldukça kaliteli kumaştan üretilmiştir ve kesinlikle vücudu rahatsız etmez. Göğüsler üzerinde bulunan dantelli yapısıyla da göğüslere oldukça çekici bir atmosfer katarak göze ilk çarpan kısım olmaktadır.


Deri etek çamaşır
             fantazi gecelik vazgeçilmezi etekli kıyafetlerdir. Bu ürün de bu konu çok iyi bilindiği için etekli şekilde üretilmiştir. Üründe göğüs kısmını kaplayan altın rengi sutyen ve bel altı bölgede etek şeklinde yapısı ile olukça kadınsı bir kıyafet şeklinde üretilmiştir. Sırt kısmı ise boş bırakılarak derin bir dekolte şeklinde bırakılmıştır. Ürün oldukça kaliteli bir deriden üretilmiştir ve kesinlikle az da olsa zamanla esneme yapmaz. Esneme yapmadığı için vücut ölçüleriniz değişmediği takdirde çok uzun bir süre giyebilirsiniz. Deri olduğu için vücudu çok iyi kaplar ve tüm hatları oldukça belirgin hale getirir. Deri kaliteli olduğu için vücutta terleme yapmaz ve hava alarak vücuda zarar vermez.